About

EURO ABRAZIVE

abrazive și materiale pentru industria lemnului și a metalului

Compania are ca obiect de activitate distribuția de abrazive pe suport flexibil, a materialelor folosite în industria lemnului, cum ar fi chitul pentru noduri, termorezistent în baghetă aplicat cu pistolul, a chitului bicomponent, a chitului pulbere, a mașinilor și a echipamentelor destinate șlefuirii mobilierului din lemn și metal, precum și a filtrelor destinate cabinelor de vopsire a acestora.

Cine suntem?

Ce facem?

Abrazive și materiale pentru industria lemnului și a metalului

Materiale Abrazive

EURO ABRAZIVE vă oferă materiale abrazive pe suport de calitate superioară utilizând cea mai înaltă tehnologie de fabricație. Produsele noastre abrazive vă oferă soluția optimă pentru finisarea oricarui tip de material: lemn, metal, suprafețe lăcuite, materiale sintetice, piatră, ceramică, piele etc.

• abrazive pe suport de hârtie, pânză, combinat și poliester

• abrazive in format rolă, bandă fără sfârșit (dim.max. de 1.400 mm), coală, disc abraziv cu și fără scai

• o gamă largă de granulații, de la P 12 la P 5000

Firma noastră asigură prin propriul său atelier de conversie, execuția cât mai rapidă a abrazivelor necesare șlefuirii lemnului, mai exact din rolele jumbo ale furnizorilor externi putem executa benzi abrazive fără sfârșit la dimensiunile cerute de client – cu lățimea maximă de 1350 mm, pe suport de hârtie, pânză, suport combinat sau poliester, din granule de oxid de aluminiu, zirconiu, carbură de siliciu, ceramice. Totodată asigurăm execuția discurilor abrazive cu scai sau autoadezive cu diferite diametre, 115 – 230 mm, cu diferite găuri 6-8- 9-15 găuri, pe suport de hârtie, pânză, suport combinat sau poliester. Asigurăm execuția din rolele jumbo a rolelor abrazive cu diferite lățimi începând de la 50 mm lățime până la lățimea dorită (nu mai mare de 1350 mm), indiferent de suport și tipul granulei abrazive.

Chituri pentru noduri

Termorezistent în baghetă de poliamidă aplicat cu pistolul, a chitului bicomponent, a chitului pulbere precum și a chitului gata pregătit pentru a fi utilizat. Fabricant Bogh Consult Denmark – Danemarca. Produsele firmei Bogh Consult Denmark (chituri sub formă de baghete termorezistente, de pulbere, paste, diferite tipuri de ceară, precum și a creioanelor de retuș) formează programul complet de reparație pentru întreaga industrie a lemnului: mobilă, ferestre, parchet, uși, scări, etc.

Mașini și echipamente destinate șlefuirii mobilierului din lemn și metal

Firma Alpha – Brush Danemarca, este o firmă renumită, care activează încă din 1999, în industria șlefuirii și polișării lemnului, și furnizează clientului cele mai creative soluții de finisare a lemnului și a metalului. Ca urmare a unei colaborări îndelungate cu producătorii de mobilă, a reușit să dezvolte mașini de finisare cu diferite configurații de șlefuire și polișare pentru lemn, metal și materiale compozite. Viziunea acestei firme este de a dezvolta tehnologii de șlefuire inovative și să lucreze în mod continuu la îmbunătățirea tehnologiei de șlefuire și polișare a lemnului, metalului și a materialelor compozite și care să corespundă atât cerintelor marilor producatori de mobilă cât și atelierelor micilor producători de mobilă.

Filtre Andreae ® destinate cabinelor de vopsire a mobilierului din lemn și metal

Într-o industrie în continuă dezvoltare, filtrele Andreae se află în acest business de peste 50 de ani, angajându-se să producă și să furnizeze produse și servicii la cel mai înalt nivel calitativ. Gama variată de Filtre Andreae ® rețin o gamă variată de vopsele și lacuri printre care pulberi solide de email, email uscat, cleiuri, uleiuri, baițuri, lacuri, fibră de sticlă, asfalt, silicon, vopsele, tar, teflon, etc. Indiferent de tipul de vopsea pe care-l folosiți, gama filtrelor Andreae vă oferă soluția adecvată. Filtrele de separare și reținere Andreae sunt filtre inovatoare care folosesc principiul inerției, cu alte cuvinte particulele de vopsea sunt depozitate în locașul de retenție aflat în afara curentului de aer.

Partenerii

noștri

Este inutil să vă spunem că ne simțim foarte mândrii să fim alături de partenerii noștri.

Euro Abrazive

Abrazive și materiale pentru industria lemnului și a metalului

Noi credem ca, în viitorul apropiat, firmele care vor reusi sa produca mai bine,mai ieftin si mai repede vor avea un avantaj major în fata concurentilor. Anticipand aceste tendinte grupul nostru de firme este pregatit pentru satisfacerea tuturor cerintelor bazate pe experienta, performanta si capacitate.